Elektroinstallasjon på Fosen

Våre elektrikere leverer alt av elektrikertjenester til deg som bor på Fosen. Vi leverer alt fra fiberinstallasjon til el-kontroll for landbruk.  

Våre elektrikertjenester på Fosen

Elektriker - svakstrøm

Svakstrøm installasjoner.

Elektriker - sterkstrøm

Sterkstrøm installasjoner.

Elektriker - brann og nødlysanlegg

Vil tilbyr installasjon, årlig kontroll, service og vedlikehold av alle typer anlegg.

Elektriker - EL-kontroll

Elkontroll og termografering.

Solceller

Vi opplever stor interesse for solceller når vi har vært rundt på Fosen og presentert våre løsninger. Våre paneler gir opp til 27% høyere effektivitet enn andre produkter og vi gir 25 års garanti på våre paneler.

Prisene på solcellepanel er på vei ned, og med dagens strømpriser anslås det at kostnaden med solceller er nedbetalt innen om lag 20 år.

Din elektriker på Fosen

Vi er lokalisert i Rissa og tar oppdrag i hele Indre Fosen. Vår installasjonsavdeling i Rissa tar både små og store prosjekter. Vi har lang erfaring med el-kontroller, brannvarslingsanlegg, servicearbeid på anlegg, og har etterhvert opparbeidet mye kunnskap på solcelleanlegg.

Ta kontakt med:
Trond Bjørnerås – Avdelingsleder
tlf: 95 03 91 74

Vi er lokalisert i Åfjord og tar jobber i Åfjord, Osen og Roan. Vi tar både små og store prosjekter. Vi har lang erfaring med el-kontroller, brannvarslingsanlegg, varmepumper, og har etterhvert opparbeidet mye kunnskap på solcelleanlegg. Vi har utført mye arbeid arbeid på gatelys på Fosen og med egen liftbil tar vi gjerne oppdrag i høyden ! Vi er sertifiserte for vamrpumpeinstallasjoner.

Ta kontakt med:
Kenneth Stjern – Daglig leder
tlf: 91 74 61 70

Med lokaler på Brekstad dekker vi Ørland og Bjugn. Vi har opparbeidet mye kunnskap på solceller og har folk med mye erfaring fra servicearbeid på anlegg. 

Ta kontakt med:
Jørn Pedersen – Avdelingsleder
tlf: 90 85 13 98

Kontakt våre elektrikere

Ta kontakt dersom du har spørsmål om elektriske installasjoner eller ønsker befaring eller tilbud fra våre lokale elektrikere.

Kontaktskjema