RK Elektro

Elektroinstallasjon på Fosen

Vi er Fosens største elektrobedrift, med lokasjoner i Rissa,  Ørland og Åfjord. Våre elektrikere utfører alle jobber med dyktighet og eierskap, ingen jobb for liten og ingen for stor.  

Våre elektrikertjenester

Elektriker

Svakstrøm

Trenger du pålitelige elektrikere med ekspertise innen svakstrøminstallasjoner? Vårt dedikerte team av sertifiserte elektrikere står klare til å hjelpe deg med å oppfylle dine svakstrømbehov i private boliger, bedrifter og offentlige anlegg.

Vi spesialiserer oss på tele- og datanettverk, audio- og videoløsninger, fiberoptiske installasjoner og integrerte smarthusløsninger for økt velferd.

Elektriker

Sterkstrøm

Trenger du profesjonelle elektrikere med ekspertise innen sterkstrøminstallasjoner? Vårt erfarne team leverer skreddersydde løsninger for boliger, landbruk og næring/industri.

Vi sikrer at dine elektriske installasjoner fungerer effektivt og sikkert i samsvar med gjeldende regelverk. Kontakt oss i dag for å realisere dine elektriske prosjekter.

Elektriker

Brann og nødlysanlegg

Vi er dedikert til å være din pålitelige partner for installasjon, årlig kontroll, service og vedlikehold av brann- og nødlysanlegg. 
 
Vi forstår viktigheten av pålitelige og effektive sikkerhetssystemer, og samarbeider tett med deg for å møte dine spesifikke behov. Kontakt oss i dag for å diskutere dine krav innen brann- og nødlysanlegg. 

Elektriker

EL-kontroll

Vi sikrer trygge elektriske anlegg og spesialiserer oss i NEK 405-2 for boliger, NEK 405-3 for landbruk og næring, NEK 405-1 for termografering, og Industriens IK-forskrifter.

Vårt erfarne team av elektrikere og termograferingseksperter står klare til å utføre grundige kontroller og inspeksjoner, enten det gjelder hjem, landbruk, næring eller industri.

Solcelleanlegg

Solceller er en effektiv måte for å spare strøm.  Og vi som befolkning har lært oss å tenke grønt og langsiktig. Det er en miljøvennlig energikilde som ikke forurenser området rundt oss.

Solceller er enkelt å installere, og trenger lite og enkelt vedlikehold eller oppussing. 

Vi leverer solceller på ditt eksisterende tak eller fullintegrerer det, slik at solcelleanlegget er selve taket. Sammen med deg tilpasser vi installasjonen til å passe best for ditt behov.

Tips og råd

Solceller

Vi opplever stor interesse for solceller når vi har vært rundt på Fosen og presentert våre løsninger. Våre paneler gir opp til 27% høyere effektivitet enn andre produkter og vi gir inntil 25 års garanti på våre paneler.

Lokale elektroprodukter

I samarbeid med CTM Lyng tilbyr vi pålitelige og lokale elektroprodukter. Vi fokuserer på høykvalitets løsninger tilpasset våre kunders behov, og vår sterke forpliktelse til sikkerhet og pålitelighet sikrer at produktene våre holder høyeste standard.

Vår forståelse for lokalsamfunnet gjenspeiles i vår evne til å møte de unike kravene til våre kunder.

Din elektriker på Fosen

Indre Fosen

Vi er lokalisert i Rissa og tar oppdrag i hele Indre Fosen. Vår installasjonsavdeling i Rissa tar både små og store prosjekter. Vi har lang erfaring med el-kontroller, brannvarslingsanlegg, servicearbeid på anlegg, og har etterhvert opparbeidet mye kunnskap på solcelleanlegg.

Ta kontakt med:

Trond Bjørnerås – Avdelingsleder, RK Elektro

Ørland og Bjugn

Med lokaler på Brekstad dekker vi Ørland og Bjugn. Vi har opparbeidet mye kunnskap på solceller og har folk med mye erfaring fra servicearbeid hos private og ute på anlegg.  Vier en totalleverandør av elektrisk installasjonsmateriell, lys, varme og elektrisk installasjon. 

Ta kontakt med:

Are Hansen – Avdelingsleder, RK Ørland

Åfjord, Osen og Roan

Vi er din lokale elektriker i Åfjord. Vårt kjerneområdet er Åfjord, Osen og Roan. Vi tar både små og store prosjekter og vi har lang erfaring med el-kontroller, brannvarslingsanlegg, varmepumper, og har opparbeidet oss mye kunnskap på solcelleanlegg. Vi har de senere år vært del av store prosjekter i vår hjemkommune som har vist oss at ingen prosjekter er for store for oss. 

Ta kontakt med:

Kenneth Stjern – Daglig leder, Nortek Elektro

Medlem av EL-PROFFEN

EL-PROFFEN er Norges største frittstående elektrikerkjede. Kjeden har omtrent 180 medlemsbedrifter og mer enn 5000 elektrikere over hele landet.

Ønsker du tips og inspirasjon? Sjekk EL-PROFFENS sider her.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål om elektriske installasjoner eller ønsker befaring eller tilbud fra våre lokale elektrikere.

Bestill elektriker