Fiberbredbånd for private

Vil du slippe internettproblemer når det gjelder som mest på favorittserien?

Bredbånd - Fiber

Bredbånd via Fiber går lynraskt! Du får nok båndbredde til alle som vil bruke nettet, og med trådløs ruter er du på nett overalt hjemme. Vi leverer i samarbeid med Telia internett-hastigheter med ned- og opplasting i hastigheter fra 100 til 1000 Mbps.

Fiberutbygging

Fiber til hjemmet er et begrep som omfatter Internett, TV og IP-telefon. Vi har valgt å samarbeide med Telia som er leverandør av tjenestene som leveres via fiberen. Rissa kraftlag SA er Fosens største bredbåndsentreprenør og vi er stolte over å kunne tilby denne fiberbaserte tjenesten.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål om fiberutbygging og  vårt innhold på fiberen. Du kan også bruke bestillingsskjemaet under www.rkfiber.no for å bestille direkte. Vi tar kontakt så raskt som mulig får å avklare dine behov.

Grossisttilgang: 

Rissa Kraftlag har flere områder som er blitt realisert med offentlige støttemidler i samarbeid kommuner og fylkeskommune, både pågående bredbåndsutbygging og allerede er ferdigstilte prosjekter.

Andre leverandører kan tilby sine tjenester i offentlige støttede prosjekter mot linjeleie i henhold til NKOMs prisveileder for grossisttilgang

Kontaktskjema