Karriere i Rissa Kraftlag

Hos oss er vi opptatt av hvordan bedriften påvirker folk, miljø og samfunn. Vi ønsker å skape en merverdi for lokalsamfunnet og skape trygge arbeidsplasser. 

Karriere i Rissa Kraftlag?

Våre ansatte er vår viktigste ressurs og konkurransefortrinn. I Rissa Kraftlag har vi tro på at hvis man trives sammen så presterer man bedre som enkeltindivider, men også som bedrift. Hos Rissa Kraftlag blir man del av en organisasjonskultur preget av humor, åpen kommunikasjon, samhold og engasjement. Vi skal ha det gøy på jobb!

Hos Rissa Kraftlag får du muligheter for faglig og personlig utvikling fordi vi vet at våre medarbeidere er vår viktigste ressurs.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø bestående av god og bred fagkompetanse som bidrar til læring og gode prestasjoner. Gjennom utveksling av erfaring, innspill og ideer blir vi gode sammen.

Vi vet at arbeidslivet ikke bare er en jobb, men har innvirkning på alle livets områder. Hver enkelt medarbeider har ulike behov avhengig av livsfasen vedkommende befinner seg i. Hos oss får du en rekke velferdsgoder som innskuddsbasert pensjonsordning, treningsordning, og en usedvanlig god helseforsikring. Det sosiale miljøet er en stor del av bedriftskulturen. Vi arrangerer derfor en rekke sosiale aktiviteter og aktivitetstilbud utenfor arbeidstiden som våre ansatte kan delta på flere ganger i året. 

Karriere

Lærling

Rissa Kraftlag tar inn nye lærlinger i elektrofag hvert år. Vi har lang erfaring med lærlingeordningen og har stor tro på at du vil bli fornøyd ved å ha din lærlingperiode hos oss. Som lærling hos oss får du en unik mulighet til å utvikle deg og din kompetanse ved å arbeide på ulike typer prosjekter av forskjellig størrelse i både privat- og bedriftsmarkedet. Vi setter din utdanning og utvikling høyt. I løpet av læretiden skal du få relevante utfordringer slik at du kan avlegge svenneprøven ved læretidens slutt.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som elektriker i Fosens største elektrobedrift? Da burde du søke lærlingeplass hos oss.

Karriere

Utplassering

Vi tar imot utplasseringselever i forbindelse med yrkesfaglig utdanning i elektrofaget, og hospiteringselever i forbindelse med andre fag som blant annet økonomi, marked og HR.

Ta kontakt for å høre om mulighetene for utplassering hos oss!

Se våre ledige stillinger

Ingen relevant stilling ledig for øyeblikket?

Vi ønsker alltid engasjerte fagfolk og hører gjerne fra deg! Send oss en åpen søknad der du forteller hva du kan, og hvorfor vi bør ta en prat med akkurat deg.

Din lokale støttespiller

Vi er din lokale støttespiller. Vår lidenskap og engasjement for å støtte barn og unge i vårt nærmiljø er viktig. Gjennom vårt arbeid legger vi grunnlaget for en lysere fremtid, der de unge er hjørnesteinen for samfunnets utvikling og vekst.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om karrieremulighetene hos oss. 

Åpen søknad

Vi er her om du lurer på noe.