Kraftbestilling

Vi er din lokale kraftleverandør på Fosen. God service, konkurransedyktige priser og god tilgjengelighet. Vi leverer strøm til private og bedrifter over hele landet.

Velg din strømavtale

Det er for tiden en krevende markedssituasjon og usikkerhet rundt priser fremover i strømmarkedet. Åsakene er sammensatt: økte gasspriser pga. manglende leveranse fra Russland, krigen i Ukraina, tørke i Europa og uforutsigbarhet i vindkraftproduksjonen. dette betyr at innkjøp av produktet garantikraft for en lengre periode prises høyt. For å fortsatt ha en lav sikringskostnad, har vi kun sikret pristak for oktober 2022, i håp om at markedet bedrer seg og at vi også klarer å tilby like gunstig tak for resten av vinteren. Men, som før, er fordelen at du fortsatt betaler markedspris når den er lavere enn pristaket.

Garantikraft - Spotpris

Kundenes favorittprodukt som gir deg en forutsigbar avtale. Når du vil følge spotprisen, men ønsker å sikre deg mot høye kraftpriser.

Markedskraft - Spotpris

Markedskraft er en enkel og rimelig strømavtale for deg som ønsker lave priser over tid.

Fastpris

Fast pris er en strømavtale som gir deg stabil pris over tid, og du slipper å uroe deg over strømpriser som spretter opp og ned.

Elbilavtale - Spotpris

Rissa Kraftlag ønsker å belønne deg som tenker miljøvennlig og tilbyr strømavtale med Elbilrabatt.

StudentEnergi - Spotpris

En strømavtale for studenter som bor utenfor Fosen. Avtalen er uten påslag per kWh. Gjelder for studenter under 31 år.

Fornybar Energi - Spotpris

Fornybar Energi er en strømavtale for deg som ønsker en opprinnelsesgaranti som sikrer deg at du kun kjøper strøm basert på produksjon i norske vannkraftverk.

Strømforsikring

Strømforsikringen med trippelgaranti gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Forsikringen dekker nå både strømforbruk og nettleie. Ønsker du ikke forsikringen kan du når som helst avbestille denne ved å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt våre strømavtaler. Du kan også bruke bestillingsskjemaet under for å bestille strømavtale direkte. Vi tar kontakt så raskt som mulig for å avklare dine behov.

Bestill strømavtale

    Velg strømavtale