Kraftbestilling

Vi er din lokale kraftleverandør på Fosen. God service, konkurransedyktige priser og god tilgjengelighet. Vi leverer strøm til private og bedrifter over hele landet.

Velg din strømavtale

Garantikraft - Spotpris

Kundenes favorittprodukt som gir deg en forutsigbar avtale. Når du vil følge spotprisen, men ønsker å sikre deg mot høye kraftpriser.

Markedskraft - Spotpris

Markedskraft er en enkel og rimelig strømavtale for deg som ønsker lave priser over tid.

Fastpris

Fastpris er en strømavtale som gir deg stabil pris over tid, og du slipper å uroe deg over strømpriser som spretter opp og ned.

Elbilavtale - Spotpris

Rissa Kraftlag ønsker å belønne deg som tenker miljøvennlig og tilbyr strømavtale med Elbilrabatt.

StudentEnergi - Spotpris

En strømavtale for studenter som bor utenfor Fosen. Avtalen er uten påslag per kWh. Gjelder for studenter under 31 år.

Fornybar Energi - Spotpris

Fornybar Energi er en strømavtale for deg som ønsker en opprinnelsesgaranti som sikrer deg at du kun kjøper strøm basert på produksjon i norske vannkraftverk.

Strømforsikring

Strømforsikringen med trippelgaranti gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Forsikringen dekker nå både strømforbruk og nettleie. Ønsker du ikke forsikringen kan du når som helst avbestille denne ved å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt våre strømavtaler. Du kan også bruke bestillingsskjemaet under for å bestille strømavtale direkte. Vi tar kontakt så raskt som mulig for å avklare dine behov.

Bestill strømavtale

    Velg strømavtale