Kraftbestilling

Vi er din lokale kraftleverandør på Fosen. God service, konkurransedyktige priser og god tilgjengelighet. Vi leverer strøm til private og bedrifter over hele landet.

Velg din strømavtale

Garantikraft-Spotpris

Kundenes favorittprodukt som gir deg en forutsigbar avtale. Når du vil følge spotprisen, men ønsker å sikre deg mot høye kraftpriser.

Markedskraft - Spotpris

Markedskraft er en enkel og rimelig strømavtale for deg som ønsker lave priser over tid.

Elbilavtale - Spotpris

Rissa Kraftlag ønsker å belønne deg som tenker miljøvennlig og tilbyr strømavtale med Elbilrabatt.

Fastpris

Fastpris er en strømavtale som gir deg stabil pris over tid, og du slipper å uroe deg over strømpriser som spretter opp og ned.
Produktet har binding i avtaleperioden og er tilgjengelig i en begrenset periode.

StudentEnergi - Spotpris

En strømavtale for studenter. Avtalen er uten påslag per kWh. Gjelder for studenter under 31 år.

Fornybar Energi - Spotpris

Fornybar Energi er en strømavtale for deg som ønsker en opprinnelsesgaranti som sikrer deg at du kun kjøper strøm basert på produksjon i norske vannkraftverk.

Strømforsikring

Strømforsikringen med trippelgaranti gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Forsikringen dekker nå både strømforbruk og nettleie. Ønsker du ikke forsikringen kan du når som helst avbestille denne ved å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt våre strømavtaler. Du kan også bruke bestillingsskjemaet under for å bestille strømavtale direkte. Vi tar kontakt så raskt som mulig for å avklare dine behov.

Bestill strømavtale

    Velg strømavtale

    Last opp ditt studentbevis