Ledig stilling som Strategisk leder Energi og Fiber

Forretningsområdene Energi og Fiber er i rivende utvikling, og møter stor konkurranse og blir utsatt for disrupsjon. Utfordringen for vår nye leder for Energi og Fiber blir å navigere vår videre retning som liten aktør gjennom å utvikle og operasjonalisere strategi for våre fremtidige tjenester og forretningsmodeller.

Vi søker en person som er analytisk, strukturert og nytenkende. Du må ha en sterk operativ gjennomføringsevne, og se på digitalisering som noe som kan skape en merverdi både for kundene og for oss. Du må ha stor interesse for teknologi, samtidig som du er kunde-og markedsorientert.

I denne stillingen vil du ha stor mulighet til å påvirke og bidra til at RK konsernet, og spesielt forretningsområdene Energi og Fiber, utvikler seg videre i tråd med vår visjon om å være en generator i lokalsamfunnet vårt.

Du vil som leder få fullt personal-og resultatansvar for dine forretningsområder og det forventes at du arbeider aktivt med strategi, utvikling og digitalisering.Som leder er du tillitsskapende, motiverende og involverende. En leder må være utviklingsorientert, jobbe både selvstendig og i team samt være med å ta et helhetlig ansvar i tillegg til egne forretningsområder. Stillingen vil inngå i konsernets ledergruppe og jobbe på tvers i hele konsernet og utfra alle våre tre kontorer på Fosen, Rissa, Ørland og Åfjord.

Hvem er du?
Du har:

  • Relevant høyere utdannelse
  • Solid digital kompetanse og erfaring fra digitaliseringsprosesser
  • Erfaring fra prosjektledelse
  • Evne til å jobbe selvstendig
  • God økonomi-og forretningsforståelse
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Førerkort klasse B er et krav for stillingen.

Vi ser gjerne at du har erfaring fra lignende oppgaver og kan tilby konkurransedyktige vilkår for den rette kandidaten.

Det legges stor vekt på personlig egnethet for organisasjon og rolle. Ta gjerne kontakt med konsernleder Per-Arne Sæther på mobil 917 05 215 eller leder elektro John Bernhard Roten på mobil 400 06 021 for en konfidensiell prat.

Søknad sendes på epost til bg@rissakraftlag.no innen 01.05.2022

Del: