Er du rask, fleksibel og resultatorientert?

Ledig stilling som Økonomimedarbeider med Lønns- og Regnskapsansvar

Vi søker etter deg som er nøyaktig og strukturert og som er opptatt av å levere kvalitet i arbeidet. Du trives godt med lønns- og regnskapsfaget samtidig som du har interesse for systemer og gjerne tar ansvar alt fra utviklingsprosjekter til administrative rutineoppgaver. For å lykkes i rollen er det viktig at du er initiativrik, jobber selvstendig og har sterk gjennomføringsevne.

Som økonomimedarbeider hos Rissa Kraftlag vil du ha en bred kontaktflate i selskapet og du må derfor kunne kommunisere godt med forskjellige mennesker på ulike nivåer i organisasjonen. Vi er veldig opptatt av å bygge et humørfylt, raust og inkluderende miljø, med folk som gjerne får litt ekstra kick av vårt viktige samfunnsoppdrag. Du må ha et engasjement i å bli kjent med nye kollegaer og nye selskap og utvikle disse, og du er fleksibel, serviceinnstilt og det er viktig at du har gode samarbeidsegenskaper.

Du er nysgjerrig og effektiv samtidig som du er akkurat passe lat til at du kontinuerlig ser etter smartere måter å utføre oppgavene på. Du har god kompetanse på regnskap og/eller økonomistyring og trives med kontinuerlig endring og utvikling. Du ser fordelene ved å ta i bruk ny teknologi og har forståelse for at oppgavene ikke nødvendigvis løses på samme måte i morgen som i dag.

De viktigste arbeidsoppgavene er:

 • Løpende regnskapsføring for ulike selskap i vår portefølje.
 • Ansvar for fullstendig regnskapsførsel for enkelte av selskapene inkludert avslutning, analyse og nøkkeltall.
 • Ansvarlig for økonomisk oppfølging i enkelt prosjekter.
 • Ansvar for lønnskjøring inkludert oppfølging for enkelte av selskapene i porteføljen.
 • Bidra i HMS området og utvikling av dette
 • Delta i forbedring og utvikling av våre rutiner og prosesser.
 • For den rette kandidaten har du også mulighet til å jobbe med import og logistikk

Ønsket kompetanse og erfaring:

 • Du må gjerne ha en bachelor i økonomi og administrasjon, gjerne innen bedriftsøkonomi eller økonomistyring.
 • Du må ha en meget god regnskapsforståelse
 • Vi arbeider med datasystemer og excel hele dagen, så du må ha generelt gode systemkunnskaper og gode ferdigheter i Excel.
 • Erfaring med Visma Global og H&L er en fordel, men ikke et krav.
 • Erfaring fra lønn- og regnskap er en fordel, men om du er nyutdannet eller bare har litt erfaring, ønsker vi deg som søker.

Til den rette kandidaten kan vi tilby en stilling med varierte og utforende arbeidsoppgaver hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet selskap. Det vil være mulighet for faglig og personlig utvikling. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente kollegaer. Konkurransedyktige betingelser. Må ha et engasjement i å bli kjent med nye kollegaer og nye selskap og utvikle disse.

Ser stillingen spennende ut, send inn CV og søknad til post@rissakraftlag.no innen 31.05.20.

Ta kontakt med Bjørg Grønflaten på mail, bg@rissakraftlag.no eller mobil 97 14 83 86, dersom du har noen spørsmål om stillingen.

Del stilling:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email