RK Elektro

Solceller

Spar strøm og bevar miljøet ved å montere egne solceller på huset ditt.

For privatpersoner er det mulig å få inntil 32.500,- i støtte fra Enova. Vi hjelper deg med  søknadsprosessen.

Hvorfor velge solceller?

Solceller er en effektiv måte for å spare strøm.  Og vi som befolkning har lært oss å tenke grønt og langsiktig. Det er en miljøvennlig energikilde som ikke forurenser området rundt oss.

Solceller er enkelt å installere, og trenger lite og enkelt vedlikehold eller oppussing. 

Vi leverer solceller på ditt eksisterende tak eller fullintegrerer det, slik at solcelleanlegget er selve taket. Sammen med deg tilpasser vi installasjonen til å passe best for ditt behov. 

Plusskundeavtale

Som plusskunde inngås en avtale om å kjøpe kraft fra Rissa Kraftlag som igjen forplikter seg til å kjøpe overskuddskraft som blir produsert. 

På denne måten får eiere av anlegg solgt sin overskuddskraft i de perioder det produseres mer strøm enn til eget behov. I en kampanjeperiode tilbyr vi en avtale som sier at vi betaler 15 øre mer for strømmen vi kjøper av kunden enn den kunden betaler når han kjøper strøm av oss!

Strømavtale fra Rissa Kraftlag

Vår strøm er en pålitelig kilde til energi, samtidig som den utgjør en viktig del av samfunnet vårt ved å støtte lokale arbeidsplasser og fremme bærekraftig utvikling.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker befaring på solcellemontering. Vi tar kontakt så raskt som mulig får å avklare dine behov.