And the winner is!

Publisert: 28. april 2023

Tusen takk til alle som sendte inn søknad i gapahuk konkurransen vår!

Vi fikk utrolig mange søknader, og det over hele Fosen. Skikkelig stas for oss å lese så mange fine og gode søknader.

Det ble en vanskelig jobb å kåre en vinner, det ble nesten litt for vanskelig med tanke på alle de gode søknadene! Derfor ble vi enig om å ikke gi ut kun en, men å gi ut hele tre gapahuker! Vinneren får en laftet gapahuk fra Roten laft og de to litt mindre gapahukene er laget av gjenbruksmaterialet fra Johan Bojer vgs. i Rissa.

Vinneren ble Daniel og Aina Gomo på Flytsannan i Rissa. Plassen ligger nydelig til nede ved Botn og er åpen og tilgjengelig for alle. Med gode parkeringsmuligheter ved Heimtun forsamlingshus. Vinneren har allerede satt opp et stort og flott stabelbord på stedet. Tur til denne gapahuken kan kombineres med flere merkede turer oppe i Flytaasen som ligger rett over dette stedet.

Daniel og Aina Gomo

Vi gleder oss til gapahuken er på plass og ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke det flotte stedet der fugletitting har blitt veldig populært.

Gapahuken vil komme på plass i løpet av sommeren og tidlig høst. Så her blir det muligheter til fine stunder utover høsten.

På delt andre plass kom Hopstad Grunneierlag og Ørland Frisbeeklubb!

Ørland frisbeeklubb søkte om gapahuk til Storskaret på Lerberen på Ørland. Der blir en av de litt mindre gapahukene satt opp. Aktiviteten i området har økt betraktelig både av klubbens medlemmer men også av andre som spiller frisbee, skriver klubben i sin søknad.

Hopstad Grunneierlag søkte om gapahuk ved trappa opp til Jettegryta. Der vil gapahuken bli godt synlig og lett tilgjengelig for alle.

Vi takker alle som har søkt, for et engasjement det har vært!

Del innlegg:

Vi er her om du lurer på noe.