RK Elektro

EL-kontroll

40% av alle boligbranner starter i det elektriske anlegget. Ta en kontroll på anlegget før det er for sent.

Ved en EL-kontroll vil en av våre sertifiserte elektrikere sjekke både sikringsskapet og alt av det elektriske anlegget i boligen.

Stikkontakter, apparater som komfyr og vaskemaskin, røykvarslere og brannslokkingsapparater kontrolleres også. Etter kontrollen mottar man en rapport på hva som er i orden og hva som eventuelt må rettes på.

Vi anbefaler å få utført en EL-kontroll av boligen din så får du og dine en tryggere hverdag.

Ved en EL-kontroll får du kontrollert og eventuelt utbedret feil ved det elektriske anlegget. Vi anbefaler en kontroll hvert femte år. Daglig bruk og elde fører til slitasje, som over tid kan utvikle seg til alvorlige brannfeller. Lyn og torden kan også føre til skader som ikke er merkbare umiddelbart, men som kan avdekkes ved en EL-kontroll.

Våre EL-kontrollører følger skjemaet NEK 405-2-2. Det er kun dette skjemaet som er godkjent, og gir rabatt hos forsikringsselskapene. Vi anbefaler termografi, men dette er ikke et krav ved El-kontroll.

Pris bolig: 2590,- inkl. mva.*
Termografering med el-kontroll NEK 405-2 bolig kr.2050,- inkl.mva.*
Leilighet: 2290,- inkl. mva.*
Bolandbruk NEK 405-3: 4.290.- eks. 25% mva.*
Termografering NEK 405-1 samtidig med el-kontroll: 3.290.- eks. 25% mva.*

*Servicebil kommer i tillegg. Våre elektrikere har lokasjoner i Ørland, Rissa, Åfjord og Vanvikan.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du ønsker å bestill en EL-kontroll, eller har spørsmål om elektriske installasjoner, ønsker befaring eller tilbud fra våre lokale elektrikere.

Vi er her om du lurer på noe.