RK Energi

Strømavtaler

Vår strøm er en pålitelig kilde til energi, samtidig som den utgjør en viktig del av samfunnet vårt ved å støtte lokale arbeidsplasser og fremme bærekraftig utvikling.

Våre strømavtaler

Garantikraft - Spotpris

Kundenes favorittprodukt som gir deg en forutsigbar strømavtale. Når du vil følge spotprisen, men ønsker å sikre deg mot høye kraftpriser.

Markedskraft - Spotpris

Markedskraft er en enkel og rimelig strømavtale for deg som ønsker lave strømpriser over tid.

Fastpris - Fastpris

Fastpris er avtalen for deg som ikke ønsker svingninger i strømprisen i en avtalt periode.

Elbilavtale - Spotpris

Rissa Kraftlag ønsker å belønne deg som tenker miljøvennlig og tilbyr strømavtale med Elbilrabatt.

StudentEnergi - Spotpris

En strømavtale for studenter. Strømavtalen er uten påslag per kilowattime.

Fornybar Energi - Spotpris

Strømavtalen for deg som ønsker en garanti for at du kjøper fornybar energi basert på norsk vannkraft.

Strømforsikring

Strømforsikringen med trippelgaranti gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Forsikringen dekker nå både strømforbruk og nettleie. Ønsker du ikke forsikringen kan du når som helst avbestille denne ved å ta kontakt med oss.

Vi støtter lokalsamfunnet

Når du velger Rissa Kraftlag som din strømleverandør, velger du en tjeneste som går utover bare å gi strøm til hjemmet ditt. Du støtter også lokalsamfunnet ditt ved å bidra til å opprettholde og skape arbeidsplasser i regionen vår. Ved å velge oss, bidrar du til å opprettholde et sterkt og bærekraftig lokalsamfunn.

Trygg strømhandel

Rissa Kraftlag har oppnådd Trygg Strømhandel-sertifisering, et kvalitetsstempel som du bør se etter når du velger strømleverandør.

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt våre strømavtaler. Du kan også bruke bestillingsskjemaet under for å bestille strømavtale direkte. Vi tar kontakt så raskt som mulig får å avklare dine behov.