Hurtigladere i Rissa!

Hurtiglader for elbil i Indre Fosen har vært savnet i lengre tid. Lørdag 28. August har vi gleden av å offisielt åpne de 2 første hurtigladerne i kommunen. Vi setter opp 2 hurtigladere på Rema1000 som vi håper mange kan få nytte av.

Under følger litt praktisk info som kan være greit å få med seg i forbindelse med lading. 

Ladetyper
På hver av de to laderne har du tilkoblingsmulighetene som vist under. CHAdeMO og CCS  (50 kW) kan ikke benyttes samtidig på samme lader, men man kan benytte Type 2 (22kW) parallelt med lading på enten CHAdeMO eller CSS, slik at 4 biler kan lades samtidig. Ta derfor høyde for det når du parkerer.  

Bilde lånt fra Norsk Elbilforening – elbil.no

App – Betaling
Ladingen administreres via appen Smartcharge som kan lastes ned på din smarttelefon. Last ned appen og registrer deg der. Vi opererer med et 2-prissystem hvor strømkunder av Rissa Kraftlag har en lavere pris enn de som ikke er det. Derfor er det viktig at du knytter strømabonnementet ditt opp mot Smartcharge-brukeren slik at du får rett pris. Dette gjør du ved å sende e-post til: kundeservice@rissakraftlag.no. Oppgi adressen du bor på slik at vi får knyttet dette opp mot hustanden som du er strømkunde på. Dersom du ikke er strømkunde av Rissa Kraftlag, men ønsker å bli det for å benytte deg av fordelene med elbillader, så sender du mail til samme e-postadresse og sier at du ønsker å bli strømkunde og knyttes opp mot Smartcharge-appen. Vi legger til nye kunder neste virkedag slik at man da betaler fullpris på første lading dersom man har behov for å lade umiddelbart. 

Priser:
Kunder:         1,25 kr per minutt + 2,20 kr per kWh
Ikke-kunder: 1,25 kr per minutt + 4,20 kr per kWh

For deg som ikke er kjent i Rissa og Indre Fosen finner du laderne her:

Vi er her om du lurer på noe.