Koronatiltak – vi stenger dørene igjen

Publisert: 3. januar 2021

Siden det er økende smitte nasjonalt og regionalt, følger vi opp myndighetenes anbefalinger ved å ha fokus på forholdsreglene og tiltakene vi gjør for å bidra til å redusere smittespredning. Fra og med mandag 4. Januar stenger vi dørene på alle våre lokasjoner. Skulle det være behov for fysisk møte kan dette gjennomføres etter avtale og da med strenge smitteverntiltak.

Vi har innført hjemmekontor for de ansatte som det er praktisk mulig for, det vil derfor være få som treffes på bygget. Vi opprettholder alle våre tjenester og vil være tilgjengelig på telefon og e-post. Kontaktinfo til alle ansatte finner du her: https://www.rissakraftlag.no/ansatte/. Dersom du skal ha besøk fra noen fra Rissa Kraftlag, Nortek Elektro eller Dogi IKT så ber vi deg lese gjennom disse punktene: 

  • Dersom noen i husstanden er i karantene eller isolasjon pga (potensiell) corona-smitte ønsker vi ikke å gjennomføre oppdraget og vi ber om at det opplyses om dette.  
  • Har noen i husstanden symptomer på forkjølelse eller influensa så ønsker vi at det opplyses om dette i forkant slik at vi kan sikre at tiltak gjennomføres. 
  • Er noen i din husstand i risikogruppene, dvs over 65 år eller har underliggende kronisk sykdom som hjerte-karsykdom, diabetes, kronisk lungesykdom, kreft og høyt blodtrykk, ber vi om at du i samråd med nærmeste familie tar en vurdering på om det er ønskelig at vi kommer på besøk.  
  • Vi ønsker at det kun en person er til stede ved ankomst og at denne holder pålagt avstand, dvs minimum 2 meter. 
  • Vi ønsker at du som kunde rydder for tilkomst og rengjør/desinfiserer før elektriker kommer. Elektriker rengjør sine berøringspunkter etter arbeidet er utført. 
  • Vi ber om at våre medarbeidere får jobbe alene mens de utfører jobben, dvs er alene i rommet. 

Del innlegg:

Vi er her om du lurer på noe.