Våre Korona-tiltak!

Publisert: 17. mars 2020

På grunn av fare for korona-smitte har vi valgt å begrense adgangen til våre lokaler for besøkende ved å stenge våre inngangsdører.

Vi forsikrer alle våre kunder om at alt av tjenester opprettholdes, men det er mulig at vi tilpasser hvert enkelt oppdrag for å redusere risikoen for smitte.

Vi er fortsatt her for å hjelpe deg som kunde. Ta kontakt på telefon 73 85 92 00 eller på e-post: post@rissakraftlag, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Dersom du ved avtale skal inn i våre bygg ber vi deg om å holde minimum 1 meter fra andre, vaske hender når du kommer inn og ha god hostehygiene.

Hvis du har influensa eller forkjølelsessymptomer ber vi deg om å ikke komme inn i våre lokaler.

Alle kunder kontaktes før avtalt kundebesøk. Har noen i husstanden symptomer på forkjølelse eller influensa vil vi gjerne få avtalt nytt oppmøtetidspunkt. Om du som kunde ikke ønsker besøk av oss nå, kan dere ringe oss. Det har vi selvfølgelig stor respekt for. Våre elektrikere forholder seg til strenge prosedyrer når det kommer til håndvask i forbindelse med kundebesøk.

Disse tiltakene er for din sikkerhet, Rissa Kraftlag sin mulighet til å ivareta normal drift, og er et av våre bidrag til å bremse viruseffektene i vårt lokalmiljø

hygieneplakat_smitte_koronavirus

Del innlegg:

Vi er her om du lurer på noe.