Rissa Kraftlag avvikler gjennomfakturering av nettleiedel.

Publisert: 17. mars 2022

Som strømkunde forholder du deg til to hovedfaktorer, strøm og nettleie.

Strøm er hva du betaler for strømmen du bruker, mens nettleien er kostnaden du betaler til nettleverandøren for å bruke kraftnettet der du bor.

Fram til nå har vi gjennomfakturert nettleien fra Nettselskapet As og Tensio, og vi ser at dette gjør at kundeforholdet blir mer uklart og fakturaen mer uoversiktlig.

Etter hvert blir det innført effekttariffer på nettleia. For at du som kunde skal få en tydelig, god og detaljert oversikt over din nye nettleie, mener vi det er hensiktsmessig at du får faktura direkte fra netteier.

Dette gjør det enklere for deg å få oversikt over, og forstå hvordan nett-tariffene påvirker nettleia. Vi avslutter derfor gjennomfaktureringen av nettleien f.o.m. forbruket for mars for våre kunder som har Nettselskapet AS som netteier, og f.o.m forbruket for april for våre kunder som har Tensio som nettselskap.

Framover vil du dermed få en faktura for kraftleveransen fra Rissa Kraftlag, og en separat faktura på nettleien fra din netteier.

Vi håper og tror at dette vil gi bedre oversikt og forståelse på eventuelle nettleie-endringer i pris og kundeforhold for deg opp mot din netteier.

Siden Rissa Kraftlag kun er en strømleverandør og ikke en netteier vil vi anbefale at du leser mer om de nye endringene om effekttariffer på nettsidene til din netteier, enten det er TensioNettselskapet eller andre. Nettselskapene har illustrerende tabeller som viser hvordan endringene slår ut på ulike snittforbruk.

Leveringsvilkår

Del innlegg:

Vi er her om du lurer på noe.