Rissa Kraftlag går for Get

Publisert: 20. mai 2019

Vi satser offensivt og inngår et strategisk samarbeid med Get!

Rissa Kraftlag velger å satse på Get som ny samarbeidspartner fra 01.01.2020. Det nye partnerskapet betyr at vi i samarbeid med Get kan tilby TV og fiberbredbånd til over 1500 kunder på Fosen i Trøndelag.

Les mer om innhold og bestill her: www.rkfiber.no

Bilde: Daglig Leder Per-Arne Sæther i Rissa Kraftlag (t.v.) og Jon Vedal fra Get (t.h.) i forbindelse med kontraktsignering.

Vi er svært glade for signeringen med Rissa Kraftlag, som den største fiberaktøren på Fosen. Dette bekrefter nok en gang at partnerskap med Get representerer noe spennende for alle kraftlag i Norge. For kundene til Rissa Kraftlag kommer dette til å bli en skikkelig morsom og god opplevelse, sier Torbjørn Aamodt, Head of Home (Get) i Telia Norge

Samfunnsbygger og lokal verdiskapning
Rissa Kraftlag har som visjon å være en generator i lokalsamfunnet, og har de siste 15 årene investert over 60 millioner kroner i utbygging av fiberinfrastruktur på Fosen. Godt fibernett er en avgjørende for lokal næringsutvikling og bolyst. Rissa Kraftlag tar samfunnsansvar gjennom å fortsette investeringene og utbyggingen i årene fremover. Fra 01.01.2020 lever Rissa Kraftlag også internett og innholdstjenester i det utbygde fibernettet, og dette bidrar til å sikre lokale arbeidsplasser og gir økt lokal verdiskaping.

Vi ser at god fiberinfrastruktur er avgjørende for lokal næringsutvikling og bolyst, og gjennom våre investeringer tar vi et samfunnsansvar som er i tråd med vår visjon om å være en generator i lokalsamfunnet. Når vi nå starter tjenesteleveransene i vårt fibernett sikrer det også lokale arbeidsplasser og økt lokal verdiskapning, sier Per-Arne Sæther, daglig leder i Rissa Kraftlag.

Get har over de siste årene investert mange milliarder kroner i tjenesteutvikling og infrastruktur. Gjennom partnerskapet får Rissa kraftlag tilgang til fremtidens fiberbredbånd, tv, mobil og smarte hjem-løsninger.

Get har vist frem en produktbredde og noen ambisjoner fremover vi ikke kunne si nei til. Get har også en solid og velfungerende partnerskapsmodell med 31 andre lokale partnere i Norge, og vi tror vårt partnerskap med Get vil gi den beste og mest fremtidsrettede løsningen på markedet for kundene våre fremover sier Per-Arne Sæther, Rissa kraftlag.

Get mener valgfrihet og brukeropplevelse er nøkkelen og har nettopp lansert Norges råeste TV-boks, og sammen med fleksibelt innholdsvalg og strømming via Get-appen gir dette kundene en unik TV-opplevelse som har blitt en stor suksess.

Rissa kraftlag-kundene vil få være med på å oppleve det vi mener vil være verdens mest moderne innholds-plattform. Jeg er sikker på at de kommer til å like valgfriheten og brukeropplevelsen, sier Aamodt.

Produktpakker og kundeservice
Vi har satt sammen gode og konkurransedyktige fiberbredbånds- og Tv-pakker som vi nå kan tilby til våre kunder. En oversikt over disse finner du her. Når Rissa Kraftlag nå selv kan tilby fiberbredbånd og TV, vil vi også stå for egen kundeservice. Det betyr at våre kunder kan ta kontakt med oss for å få hjelp når de har problemer, og vi kan sende våre lokale montører raskt ut ved behov. For å sikre god tilgjengelighet vil også Get tilby kundeservice til våre kunder, da sikrer vi gode åpningstider både utover kveldene, i helgene og i ferier , sier Kristian Lyng-Jørgensen, salg- og markedssjef i Rissa Kraftlag.

Gjennom løsninger for små og mellomstore bedrifter kan Rissa Kraftlag og Telia levere teknologi og plattformer for tv-distribusjon, overvåkning, datasikkerhet, wifi, mobil og energibruk som skaper lønnsomme bedrifter.

Via alle de smarte løsningene våre kan Rissa Kraftlag ta et spennende steg i en retning hvor de kan tilby helt unike pakkeløsninger på Fosen og i Trøndelag, avslutter Aamodt.

Om vår nye samarbeidspartner Telia og Get
Over 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1,8 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene deres hver dag. Stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet deres, og de har i flere år hatt en meget sterk vekst innenfor både bredbånd og tv. Alle Get-kunder med bredbånd har Get Sky, en brukervennlig og ubegrenset skylagringstjeneste inkludert i abonnementet. I tillegg til eget nett, leverer de også tjenester gjennom 31 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet. Sommeren 2018 ble Get kjøpt opp av Telia Company og er nå del av Nordens sterkeste telekomselskap.

Del innlegg:

Vi er her om du lurer på noe.